Een ruime blik...

Over ons

Historie


Succesvol team met plezier in het werk Quodata is sinds 1997 actief op internet. Aanvankelijk maakten we statische ('gewone') websites, daarna dynamische sites op basis van databases. Naast kleine websites bouwden we grote e-commerce sites, meertalig en voorzien van veel functionaliteit.
In 2002 zijn we gestart met het versturen van de eerste mailingen voor onze klanten. Dat gebeurde via een eenvoudige applicatie die naar alle e-mailadressen in een lijst een fraai opgemaakt mailtje stuurde. De daarmee opgedane ervaring resulteerde in 2004 in de zelfstandige applicatie NieuwsSprinter voor het versturen en beheren van nieuwsbrieven.
Lees meer hierover in: e-marketing
Onze website justitia.nl is een portal op juridisch gebied.

Werkwijze


Afspraak is afspraak Wij zijn graag concreet. "Afspraak is afspraak" vinden we vanzelfsprekend. Wanneer iets niet kan dan zeggen we dat, waarbij we wel alternatieven bieden. Kwaliteit is een vast uitgangspunt.
Bij ons staat het plezier in het werk voorop. We zijn enthousiast en we verwachten dat dit de relatie met onze klanten ten goede komt.

Onze leveringsvoorwaarden zijn gebaseerd op die van branche-organisatie FENIT / ICT-Office.

Techniek


Wonder - der techniek De gebruikte techniek is voor opdrachtgevers niet altijd interessant. Voor continu´teit, onderhoud of uitbreiding in de toekomst is het wel degelijk relevant. De ontwikkelingen in ict-land gaan snel en een investering in de verkeerde techniek kan daardoor consequenties hebben voor een project.
Vandaar dat we specifiek vermelden dat wij gespecialiseerd zijn in Microsoft technologie, met name ASP.NET in combinatie met SQL Server.
Details hierover kunt u lezen op de pagina: expertise