In het kort

Vanzelfsprekend weten wij veel van alle facetten van internet en automatisering. Zoals elk bedrijf hebben wij op bepaalde gebieden bijzondere expertise opgebouwd. Tot die gebieden behoren:

Programmering / techniek

ASP.NET
SQL Server
Bij het interactief maken van een website komt de nodige programmering te pas. Wij gebruiken hiervoor ASP.NET, inclusief MVC. We werken met de talen C# en Visual Basic in Visual Studio.
Voor databases kiezen wij Microsoft SQL Server.

Nieuwsbrieven / e-mailings / marketing

NieuwsSprinter
Het versturen van (digitale) mailingen of nieuwsbrieven biedt veel voordelen. Maar hoe krijgt u de beschikking over e-mailadressen? Op welke manier moet de mailing verstuurd worden, hoe zorgt u voor response? Hoe voorkomt u spamproblemen, hoe te handelen bij spamproblemen? En, niet te vergeten, hoe zit het met privacy en wetgeving?
Hier is marketingkennis, juridische kennis en praktische ervaring nodig. Wij hebben die in huis!
Meer informatie:
- NieuwsSprinter, hét programma voor e-mailings.
- Algemene informatie over e-marketing en nieuwsbrieven.

Vormgeving en opmaak van nieuwsbrieven

Vormgeving e-mails en nieuwsbrieven
De vormgeving van een digitale nieuwsbrief is een verhaal apart. Om een nieuwsbrief er in zoveel mogelijk programma's goed te laten uitzien is extra kennis nodig. De weergave van een webpagina lijkt op de weergave in een e-mailprogramma of webmail-dienst. Schijn bedriegt hier. Al zijn bijvoorbeeld Outlook Office, Office 365 en Hotmail/Outlook.com allemaal producten van Microsoft, er is behoorlijk verschil qua weergave. Dat levert verrassend pijnlijke resultaten op.
Webdesign is een vak, e-maildesign is een specialisatie. Wij hebben de kennis en hulpmiddelen in huis om u te behoeden voor dergelijke problemen in de weergave van nieuwsbrieven en e-mails.
Hadden we de weergave op telefoons en tablets al genoemd?

Diversen

Vanzelfsprekend hebben we ook verstand van aanvullende onderwerpen zoals e-commerce, zoekmachines/SEO, AdSense en automatisering in zijn algemeenheid. In alle bescheidenheid vinden we dat je niet over alles kunt zeggen dat je er specialist in bent. Het hangt van de probleemstelling af of voor bepaalde onderwerpen specialisten geraadpleegd moeten worden. Ook hier zijn we nuchter in en to-the-point.